Mechielsen Oldehove

Mechielsen Oldehove
https://www.mechielsen.nl/

wat is er op het event?

De agrarische sector is sterk aan veranderingen onderhevig. Als gevolg van aangescherpte milieueisen vanuit de overheid wordt de sector gedwongen tot aanpassing van de productieprocessen. Dit leidt tot een vraag naar nieuwe producten en technieken.

Voortrekkersrol

Door te investeren in kennis en materieel voldoen wij aan deze vraag. Dankzij jarenlange expertise en het op de voet volgen van de ontwikkelingen in de markt, vervullen wij een voortrekkersrol op het gebied van vernieuwing en mag u altijd uitstekende kwaliteit van ons verwachten. De specifieke werkzaamheden ten behoeve van de agrarische sector omvatten het traditionele loonwerk. Van zaaien tot oogsten in de meest brede zin van het woord. Aangevuld met alle overige loonwerkzaamheden bieden wij een totaalaanbod van diensten.


Machinepark

Het machinepark is zo ingericht dat we opdrachtgevers altijd optimaal kunnen bedienen, ongeacht het weertype.

No items found.
Dankzij jarenlange expertise en het op de voet volgen van de ontwikkelingen in de markt, vervullen wij een voortrekkersrol op het gebied van vernieuwing en mag u altij kwaliteit van ons verwachten. De specifieke werkzaamheden ten behoeve van de agrarische sector omvatten het traditionele loonwerk