Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een mail naar contact@techtothefuture.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wanneer is het Tech To The Future Event?

Op woensdag 29 en donderdag 30 november, wordt MartiniPlaza in Groningen ondergedompeld in de wondere wereld van de techniek. Van 9.00 uur tot 14.00 is het event gereserveerd voor scholen, op beide middagen is het evenement toegankelijk voor alle geïnteresseerden van 14.00 tot 17.00 uur.

Voor wie is het Tech To The Future Event?

Het Tech To The Future Event wordt georganiseerd voor alle tweedeklassers van het vmbo in de provincie op woensdag 29 en donderdag 30 november van 9.00 uur tot 14.00 uur.  Op woensdagmiddag  en donderdagmiddag is het evenement toegankelijk voor alle geïnteresseerden, beide dagen vanaf 14.00 uur.

Waar is het Tech To The Future Event?

Het evenement vindt plaats in MartiniPlaza in Groningen. Het adres van MartiniPlaza is Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen. Voor de tweedeklassers van het vmbo wordt vervoer naar Tech To The Future geregeld. Indien u als andere geïnteresseerde het evenement op één van beide middagen wilt bezoeken, kunt u op de website van het MartiniPlaza meer informatie vinden over de bereikbaarheid. Klik hier

Wat kost de toegang tot het Tech To The Future Event?

Het evenement is gratis te bezoeken.