Koninklijke Damstra Installatiegroep

Damstra Installatietechniek is specialist in alle aspecten van de installatietechniek

wat is er op het event?

Koninklijke Damstra Installatiegroep

Damstra Installatietechniek bestaat al sinds 1910. Door de jaren heen hebben wij ons geprofileerd als een specialist in alle aspecten van de installatietechniek. Wij blijven altijd door-ontwikkelen en dat proces stopt nooit. Het gaat bij ons niet alleen om kwaliteit, maar het gaat ook om innovatief denken, energiebesparing en zekerheid.

Dat is iets wat we graag vertalen naar onze klanten. Zodat zij in staat zijn om comfortabel te wonen, werken en leven in een duurzaam klimaat door ons licht, lucht, water en warmte. Door het leveren van maatwerk en advies zijn onze klanten straks minder afhankelijk van de bestaande energiebronnen.

Dit willen we bereiken door gebruik te maken van de groene energie die er is. Bijvoorbeeld door overtollige energie op te slaan in accu’s en ketels te leveren die op waterstof draaien. Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden waarin Damstra denkt. De installateur van de toekomst wordt zo ook steeds meer de adviseur van de installatie van de toekomst.

No items found.
Onze focus ligt niet alleen op kwaliteit maar ook op innovatie, energiebesparing, en zekerheid. Damstra streeft ernaar klanten minder afhankelijk te maken van traditionele energiebronnen door gebruik te maken van groene energie, zoals het opslaan van overtollige energie in accu's en het gebruik van waterstofketels. Hiermee evolueert Damstra van louter installateur naar adviseur van de installatie van de toekomst. Bij onze stand kun je een waterstofproef doen. Door middel van waterstof kun je zien hoe energie wordt opgewekt wat een molentje laat draaien.