Deelnemers

Shaper Tools

De Techlabbeheerders van STO Groningen willen jou leren om te werken met de Shaper Origin. Dit doen we niet alleen, we worden ondersteunt door de onderwijsassistenten van het Menso Alting College. De Shaper Origin is een gebruiksvriendelijke CNC router die digitale preciesie combineert met het ambachtelijke van houtbewerken. Kom bij ons een naamplaat frezen en je ziet direct wat we bedoelen. Voor meer info over de Shaper kijk op www.shapertools.com

Veiligheidsregio Groningen

Veiligheidsregio Groningen werkt samen aan meer veiligheid in Groningen. De brandweer is een onderdeel van de Veiligheidsregio Groningen en ook hier komt techniek veel aan bod! Bekijk een echte brandweerauto van binnen en luister naar de indrukwekkende verhalen van de mensen van de brandweer.

WijTechniek, Techniek Nederland

WijTechniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Ze motiveren alle vakmensen in de technische branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van leerling tot ondernemer en directeur. Ze hebben een samenwerkingsverband met verschillende vakbonden en werkgeversorganisatie. In opdracht van en samen met deze partners werken zij aan jouw ontwikkeling.

Welzorg Nederland BV

Welzorg is een leverancier voor hulpmiddelen. Kom jij ontdekken wat techniek allemaal voor de zorg betekent? Bekijk de hulpmiddelen en ervaar dat ook de zorg niet zonder techniek kan.

Wagenborg Nedlift BV

Wagenborg Nedlift BV is specialist in horizontaal, verticaal in zwaar transport. Bij Tech To The Future leren ze jou een torenkraan bedienen met VR simulatie zodat jij kan beleven hoe cool dat is om te doen.

SSPB Praktijkcentrum Bouw

SSPB is een opleidingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het opleiden tot timmerman en/of metselaar. Hierbij bieden ze deelnemers een leer- en werkgarantie tijdens de opleiding. In de stand bieden ze verschillende bouwactiviteiten aan.

STL sectorinstituut transport en logistiek

STL begeleidt en detacheert leerlingen in transport en logistiek. Bij Tech To The Future staan ze met een tof route spel in/met een vrachtwagen. Daarnaast zijn wij erg benieuwd wie het allerlangste aan de spijkerbroek kan hangen welke hangt aan de heftruck. Durf jij de uitdaging aan?

Schildersvakopleiding Assen

Schildersvakopleiding Assen is het opleidingsbedrijf van en voor de bedrijfstak Schilderen en Onderhoud in de regio Groningen en Drenthe. Maak in de stand jouw eigen decoratieve schildertechniek of spuitwerkstuk, waarbij je ook oefent met afplaktechnieken. En het leukste... je kunt het werkstuk na droging meenemen naar huis!

Re-ON LAS Lastechniek Groningen

Leer lassen en snijden bij de stand van Re-ON LAS. Ze zijn al sinds 1973 specialist in lastechniek, dus kunnen jou als geen ander laten zien hoe dit moet.

Reym BV

REYM BV verricht industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Tijdens de Tech to the Future beurs gaan we jou meenemen in het chemisch technisch reinigen aan de hand van een proefje en laten jou zien hoe robotisering steeds meer inhoud krijgt binnen de industrieel reiniging. Kom kijken en ervaren.

OBM Noord

OBM Noord is gespecialiseerd in het opleiden van technisch vakpersoneel. Ze verzorgen plekken waar jij kan werken naast je studie. De moeite waard dus om alvast een kijkje te nemen. Daarnaast bieden ze een toffe activiteit aan, want... meten is weten!

Noorderpoort

Noorderpoort is met 16 scholen in de stad en ommeland één van de grootste mbo-opleiders van Noord-Nederland. Maar we kiezen voor 'klein'. We hebben overzichtelijke scholen, met een eigen karakter, waar iedereen elkaar kent.

Makita Nederland

Makita is de marktleider op het gebied van accu producten. Ze streven naar een wereld zonder snoeren en brandstof. Leer alles over gereedschap in de stand van Makita!

Ministerie van Defensie - Werkenbijdefensie.nl

Wil jij bijdragen aan een wereld met vrede, vrijheid en veiligheid? Kom eens een kijkje nemen bij de stand van het Ministerie van Defensie. In de stand ontdek wat er allemaal mogelijk is op het gebied van techniek bij Defensie.

Koninklijke Oosterhof Holman

Oosterhof Holman is groot in infra, beton- en waterbouw, groen, duurzame energie. Ze laten jou, als bouwvakker in de dop, kennis maken met de vele beroepen ze binnen Koninklijke Oosterhof Holman bieden. Of je nu houdt van machines, buiten werken of juist liever met computers werkt: het kan allemaal. Van vrachtwagenchauffeur tot grondwerker, van werkvoorbereider tot tekenaar/ontwerper. Bouw bij de stand een brug, klim in een machine of neem een inkijkje in het werk van Ring Zuid.

Kingspan Insulation BV

Isolatie is met de huidige energieprijzen belangrijker dan ooit! Kingspan Insulation produceert hoogwaardige isolatie. In de stand vertellen ze jou alles over isolatie en kan je zelf een spouwmuur leren isoleren! Hoe cool?

Harryvan

Al sinds 1930 is Harryvan specialist in interieurbouw en fijn timmerwerk. Hierbij is het belangrijk om te denken in individuele wensen, nieuwe technieken en duurzame totaaloplossingen. Harryvan laat je daarom zien dat techniek niet alleen met je handen werken is, maar dat het ook gaat over slimme oplossingen bedenken (engineering) en hergebruik van materialen. Dit laten ze op verschillende manieren aan jou zien!

Heuvelman Ibis

Heuvelman Ibis is gespecialiseerd in baggeren, kust- en oeverwerken, waterbouwkundige constructies en staalbouw.

Delftechniek

Bij technische groothandel Delftechniek, vind je alles op het gebied van tools, safety en supplies voor de industrie, bouw, scheepvaart, installatietechniek & landbouw. Delftechniek laat jou de nieuwste innovaties zien op het gebied van lastechniek en gezondheid.

GroeNoord

GroeNoord is de grootste John Deere-dealer in Noordoost-Nederland, met 19 vestigingen. Bij GroeNoord kan jij de wielen van een echte trekker leren verwisselen en test je de accu. Met een trekker, waarbij we bezig gaan met wielen wisselen en accu testen. Daarnaast kan jij de Harvastlab ontdekken: een handige tool voor boeren om voer te meten.

Flec Nederland

Flec Nederland is een leverancier van technische leermiddelen en meubilair voor onderwijs en industrie. Zoek de stand van Flec Nederland op en leer lassen op een lassimulator, rijden op een heftrucksimulator en oefen verfspuittechnieken op een verfspuitsimulator!

Ecovyst Zeolites BV

Ecovyst Zeolites BV is een wereldspeler op het gebied van Zeoliet poeders, katalysatoren en adsorbents. Door middel van een VR -bril en meet- en regeltechniek ontdek jij alles over deze interessante technieken.

BAM Bouw en Techniek - Gebouwservices Noord

Kom langs bij BAM en maak een toffe techniek opdracht aan de spel-tafel!

Alfacollege - Human Technology

Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Om de opleidingen goed aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt, werkt het Alfacollege veel samen met bedrijven. Zij weten vanuit de praktijk hoe het er vandaag aan toe gaat én wat zij zoeken in de medewerker van morgen. Jij dus!

Alfacollege - Bouw, SMG, Elektro en installatie

Ga aan het werk met verschillende gereedschappen in de bouw. Ontdek nieuwe technieken als het gaat om dakpannen of deuren. Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Om de opleidingen goed aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt, werkt het Alfacollege veel samen met bedrijven. Zij weten vanuit de praktijk hoe het er vandaag aan toe gaat �n wat zij zoeken in de medewerker van morgen. Jij dus!

Alfacollege - Makerlab

Ga zelf aan de slag met het ontwerpen en maken van je eigen werkstuk of model. Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Om de opleidingen goed aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt, werkt het Alfacollege veel samen met bedrijven. Zij weten vanuit de praktijk hoe het er vandaag aan toe gaat én wat zij zoeken in de medewerker van morgen. Jij dus!

Alfacollege - Engineering- Engineering I&E

Lijkt het je leuk om met een robot te werken? Of wil je meer weten over waterstof? Kom dan op het plein met de technieken van de toekomst. Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Om de opleidingen goed aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt, werkt het Alfacollege veel samen met bedrijven. Zij weten vanuit de praktijk hoe het er vandaag aan toe gaat én wat zij zoeken in de medewerker van morgen. Jij dus!

Alfacollege - Bouwkunde en Infra

Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Om de opleidingen goed aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt, werkt het Alfacollege veel samen met bedrijven. Zij weten vanuit de praktijk hoe het er vandaag aan toe gaat én wat zij zoeken in de medewerker van morgen. Jij dus!